OPIS

Kostimirani srednjoškolski heroj Kick-Ass pridruži se skupini normalnih građana nadahnutih da se bore protiv kriminala u kostimima. U međuvremenu, Red Mist kuje osvetu koja će utjecati na sve koje Kick-Ass poznaje.
Samoprobitačni superheroj Kick-Ass i ljupka ubojica poganog jezika Hit Girl pokušavaju se vratiti životu „normalnih“ tinejdžera, ali ubrzo su suočeni s dosad najsmrtonosnijim izazovom. Da se osveti zbog očeve smrti, Red Mist se pretvorio u vođu zle lige superzlikovaca. Da poraze najnovijeg neprijatelja, Kick-Ass i Hit Girl moraju se udružiti s novim valom maskiranih križara, predvođenih opakim Pukovnikom Zvijezde i Pruge, u bitci između stvarnih zlikovaca i heroja.

Slike

Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2Kick-Ass 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.