OPIS

Neobjašnjiva smrt i pronalazak velikog životinjskog zuba, koji kao da je prapovijesnog podrijetla, privukao je grupu istražitelja na udaljeno jezero.
Među istražiteljima je Kelly Scott (Bridget Fonda), paleontologinja, koja zbog svoje fobije prema prirodi nerado prihvaća zadatak na terenu i čije ponašanje iz istog razloga iritira voditelja istrage, Jacka Wellsa (Bill Pulman), koji ne želi bitisputavan.
Grupi se pridružuje preosjetljivi mjesni šerif, Hank Keough (Brendan Gleeson), koji priželjkuje pronalazak predatora kako bi mu mogao propucati glavu, te bogati ekscentrični profesor mitologije, Hektor Cyr (Oliver Platt), koji inzistira da se biće ulovi živo.

Slike

Jezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero strahaJezero straha

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.