OPIS

Ian, instruktor orijentacije u prostoru, dobio je posao u školi u Lisabonu da pomogne slijepoj djeci i mladima kako bi stekli samopouzdanje i samostalnost. No njegove neobične metode nisu samo izazovne nego i opasne…
Ian, instruktor orijentacije u prostoru, stiže u svjetski poznatu lisabonsku kliniku za osobe s oštećenjima vida kako bi radio sa slijepim pacijentima. Njegov je zadatak pomoći im da steknu samopouzdanje i istraže svoju okolinu bez osjećaja ranjivosti i straha, i bez bijelog štapa. Međunarodna zajednica klinike dočekuje njegove neortodoksne metode s nestrpljenjem i skepticizmom. Za Iana orijentacija potječe iz uma i mašte, a zatim slijedi osjetilna percepcija. On vrlo brzo stekne povjerenje svojih pacijenata: skupine djece i mladih raznih nacionalnosti. Njegove ih tehnike zaintrigiraju i osmjele da istražuju svoju okolinu. Uspije motivirati čak i povučenu Evu da sudjeluje u druženju, možda čak i na romantičnoj razini. No jesu li njegove metode sigurne kao što on tvrdi?

Slike

ZamisliZamisliZamisliZamisliZamisliZamisliZamisliZamisliZamisliZamisli

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.