OPIS

Stidljivog logističara njemačke poštanske kompanije, Matthiasa Bleuela, u Kemerovo u Sibiru pošalje njegov, za Rusijom nostalgični, šef kako bi uveo njemačku produktivnost u rusku sestrinsku kompaniju. On pristane samo zato što je preslab da odbije. Sibir, od svih mjesta! Opremljen debelim kaputom i suzavcem, Bleuel očekuje da će se suočiti s opasnošću, snijegom i ledom. Ali u mističnome ljetnom krajoliku ubrzo se zaljubi u pjevačicu tradicionalne glazbe, Sajanu, i više ne može prepoznati samog sebe. Akademski logističar postane usijana glava koja vjeruje u duhove! Isprva nespretan, ali sve pouzdaniji u novom okruženju, on stavlja sve na kocku da zadobije Sajaninu ljubav - i oprosti se od starog Matthiasa Bleuela.

Slike

Izgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u SibiruIzgubljen u Sibiru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.