Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 5.7/10
(3 glasova)

OPIS

Kada Akiko, ljupku tokijsku studenticu koja noću radi kao „call girl“, pošalju novom klijentu, iznenadi je kad otkrije da je to sramežljivi postariji profesor Takashi, koji pokazuje više zanimanja za kuhanje i razgovor nego za seks…
Proslavljeni iranski filmaš Abbas Kiarostami redatelj je ove bogato strukturirane drame smještene u Tokio i usredotočene na neobičan odnos između postarijeg profesora i lijepe studentice koja noću radi kao skupa prostitutka. Stigavši kasno jedne noći u Takashijev dom, Akiko se iznenadi što njezin klijent puno više zanimanja pokazuje za kuhanje, razgovor i puštanje starih ploča Elle Fitzgerald (na primjer, one na koju aludira naslov filma) nego za seks. Idućeg jutra Takashi ponudi Akiko prijevoz do fakulteta. Kad par sretne Akikina silno ljubomorna dečka, pretvaraju se da je Takashi Akikin djed. Dok trojka preuzima svoje nove uloge, Takashi polako postaje zaštitnik kojeg Akiko očajnički treba.

Slike

Kao netko zaljubljenKao netko zaljubljenKao netko zaljubljenKao netko zaljubljen

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.