OPIS

Apartmani Grayson Arms su doživjeli i bolje dane. Jednom je to bila otmjena palača no kako su gradske četvrti pomalo propadale, zgrada je pretvorena u mnogostruke jedinice. Sada je zgrada nastanjena stanarima u najmu i prodaje se.
Samostalni investitor nekretnina GUS WINTERS (James Avery) zajedno sa svojom kćerkom i poslovnim partnerom AMANDOM (Stacey Dash), kupuje zgradu u namjeri da na njoj brzo zaradi. Ubrzo nakon kupnje suočeni su sa različitim problematičnim i zabrinjavajućim stanarima.
ELSA (Michael Learned), samoprozvani nadzornik Grayson Armsa, odmah pristupa Amandi kako bi ju upozorila na stanovnike kriminalce, uključujući trgovca drogom BRYANA (Adam Huss), njegove cimere REEDA (Marshall Cook) i JIMMYA (Mark Shunock), travestita HECTORA (Andy Michaels, Jr.),te opasno psihotičnu TESS (Jennifer Carpenter). Elsina upozorenja međutim na nailaze na odjek budući da je Amanda mnogo zainteresiranija kako se riješiti stanarke sa najdužim stažem u zgradi i s najnižom stanarinom, Else.
U međuvremenu se Tessino krhko mentalno stanje počinje pogoršavati. Tess, umjetnica koja slika po staklu, je već provela mnogo vremena na psihijatriji. Sada živi sa svojom sestrom SARAH (također Jennifer Carpenter). Sarah je, usprkos nagovaranju prijatelja Hectora da se odvoji od Tess i započne svoj vlastiti život, sve žrtvovala kako bi se brinula za svoju problematičnu sestru. Odnos između Sarah i Tess također postaje napet odkad se IAN (Todd Babcock) počeo zanimati za Sarah i probijati zid koji je Sarah izgradila oko sebe i Tess.
Stvari se dodatno kompliciraju među sestrama kada SHEP (Judd Nelson), bivši Tessin terapeut, počne slijediti Tess. Shep pati od pojave noćnih mora koji uključuju njegovu bivšu pacijenticu. Shep prati Tess do Grayson Armsa gdje Amandi i Gusu izražava želju za useljenjem. Njegov izbor trenutka ne može biti bolji - uskoro Elsa Crothers u svojoj sobi umire od iznenadnog infarkta. Samo publika zna da je smrt stare žene uzrokovana pokušajem nepoznatog nametnika da ju prestraši te na taj način izazove srčani zastoj. Sad kada Else nema, Amanda može mirne duše iznajmiti Elsin stan za četverostruki iznos.
Kod Amande na cocktail zabavi za stanare, Tess se po prvi put nakon posljednje hospitalizacije susreće sa Shepom. U međuvremenu se Bryan i Reed klade da će Bryan uspijeti odvesti u krevet emocionalno nestabilnu Tess. Kako Tess bježi od Shepa, pristupa joj Bryan i to rezultira tučnjavom između dvojice i umalo Tessinim slomom živaca.
Nakon tučnjave se Bryan vraća u svoj stan. Na ulasku u kupaonu, nepoznati nametnik mu u trenutku nepažnje ubrizgava injekciju punu heroina i on umire od predoziranja.
Na Bryanovom sprovodu, Redu i Jimmyu prilazi detektiv FRED LEWIS (Michael Bowen) koji istražuje Bryanovu smrt. Autopsijom su otkrivene nelogičnosti s njegovim predoziranjem i Bryanova smrt se sad vodi kao ubojstvo. Reed i Jimmy su zaprepašteni.
Reed i Jimmy žalosno pakiraju Bryanove osobne stvari i nose ih u spremište u podrumu Grayson Armsa. Oni ne znaju da su bez njihovog znanja praćeni, a nedugo zatim i mučki ubijeni od nepoznatog ubojice.
U međuvremenu Shep nastavlja proganjati Tess i ide toliko daleko da provaljuje u njezin stan. Usprkos Sarahinim nastojanjima da drži Iana na udaljenosti, odnos između njih dvoje se također produbljuje.Detektiv Lewis nastavlja istragu Bryanova ubojstva i svi dokazi upućuju na Amandu. Kako se njegova istraga zaokružuje u tom smjeru, Amanda bježi. No događaji koji će uslijediti odmah potom otkrivaju identit pravog ubojice i stavljaju preostale stanare u veliku opasnost. Samo je Amanda sposobna zaustaviti krvoproliće. No kada je ubojica konačno pod zemljom, neočekivani preokret otkriva da u stanovima Grayson Armsa mira nikad neće biti.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.