OPIS

Napokon, Aladin će se oženiti princezom Jasmine. No kada 40 lopova poremeti vjenčanje pokušavši ukrasti magični talisman, Aladin je uvučen u opasan pothvat da zaustavi lopove – i pronađe svog davno izgubljenog oca.
Doživite posljednje poglavlje sage o Aladinu u „Disneyjevu“ „Aladinu i kralju lopova“. U Agrabi se odvija velika zabava i čini se da će se princeza Jasmine i Aladin napokon vjenčati. Ali prvo moraju spriječiti legendarnih 40 lopova da ukradu tajanstveni vjenčani dar – sveznajuću proročicu koja će ih dovesti do bogatstva koje nadilazi njihovu maštu. Pridružite se Aladinu i njegovim prijateljima – Jasmine, Abuu, Tepihu i, naravno, uvijek zabavnom Duhu iz svjetiljke – dok slijede 40 lopova, bore se s Midinom rukom i otkrivaju da je Aladinov davno izgubljeni otac još živ. Uz stalan smijeh i šest spektakularnih pjesama - uključujući urnebesnu Duhovu pjesmu – „Aladin i kralj lopova“ uzbudljiva je vožnja koju nikada nećete zaboraviti!

Slike

Aladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopovaAladin i kralj lopova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.