OPIS

Agentica FBI-a Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska murjakinja Shannon Mullins (Melissa McCarthy) posve su nespojive. Ali kada se udruže protiv okrutnog narkobosa, postanu ono što nitko ne očekuje: prijateljice.
Redatelj Paul Feig ponovno surađuje s Melissom McCarthy, zvijezdom „Djeveruša“, i sa Sandrom Bullock u akcijskoj komediji „Specijalne agentice“. Neurotična i pedantna agentica FBI-a Sarah Ashburne metodična je istražiteljica glasovita po izvrsnim rezultatima – i golemoj aroganciji. Shannon Mullins, jedna od bostonskih „najboljih“, brbljava je i kratkog fitilja te se koristi svojim instinktom i uličnom snalažljivošću da ulovi najneuhvatljivije kriminalce. Nijedna nikad nije imala partnera, a ni prijatelja. Kada se ove dvije nespojive predstavnice zakona udruže protiv okrutnog narkobosa, postanu ono što nitko ne očekuje: prijateljice.

Slike

Specijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agenticeSpecijalne agentice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.