OPIS

Razočaravši se u Crkvi, 19-godišnji Donald pobjegne iz Teksasa na liberalni Sjeverozapad te počne pohađati sveučilište Reed. Kako bi se uklopio, Don se pridruži skupini aktivista koja ga natjera da preispita svoja uvjerenja.
Snimljen prema bestseleru „New York Timesa“ koji je preplavio cijelu naciju, TUŽNO POPUT JAZZA originalan je film o potrazi za samim sobom. Don, pobožni devetnaestogodišnji student druge godine na teksaškom sveučilištu, naglo se odluči za bijeg od svoga religioznog odgoja te se uputi na Pacifički sjeverozapad na sveučilište Reed u Portlandu, jedan od najnaprednijih koledža u Americi. Po dolasku, okruženje i neobični studenti sveučilišta Reeda pokažu se potpuno drukčijim od okoline iz koje je došao Don, što ga natjera da krene na putovanje samootkrivenja kako bi shvatio tko je uistinu on i u što vjeruje.

Slike

Tužno poput jazza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.