poster

Svjetski rat Z

World War Z (2013)

Režiser: Marc Forster
STAR Movies | utorak | 21:05

Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(115 glasova)

OPIS

Jednog običnog dana Gerry Lane i njegova porodica našli su se usred velikog saobraćajnog zastoja. Bivši UN-ov istražitelj, Lane je predosjetio da se ne radi o običnoj gužvi. Policijski helikopteri letjeli su nebom, motori divljali po cestama, a u gradu je naglo zavladao haos. Zbog nečega su ljudi počeli divlje napadati jedni druge: zbog ubojitog virusa koji se širi putem jednog jedinog ugriza i pretvara zdrave pojedince u nešto neprepoznatljivo i životinjsko. Susjed napada susjeda, stranac koji vam je htio pomoći odjednom postaje opasni neprijatelj. Ne zna se kako se pojavio virus i broj zaraženih naglo raste svaki dan. Svijetom je zavladala pandemija. Zaraženi su porazili svjetske vojske i srušili njihove vlade. Lane je primoran vratiti se svom opasnom prijašnjem životu kako bi osigurao sigurnost svoje porodice, te povesti očajnu potragu po cijelom svijetu za izvorom epidemije i nečim što je može zaustaviti. „Svjetski rat Z je jedan od najvećih kino hitova 2013. godine, sa preko 540 miliona zarađenih dolara.

Slike

Svjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat ZSvjetski rat Z

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.