OPIS

Tijekom Drugoga svjetskog rata u Ukrajini, troje glazbenih čuda od djeteta, mala Njemica i dvoje židovske djece, moraju naučiti koristiti svoj glazbeni talent, svoje prijateljstvo i hrabrost kako bi opstali u ludom svijetu odraslih.
Poltawa, Ukrajina, početkom 1940-ih. S invazijom njemačke vojske naglo prestaju dobri odnosi između odraslih Nijemaca i Rusa, ali ne i između djece koja su već nekoliko godina najbolji prijatelji: Njemice Hanne Reich i dvoje židovske djece, Abrasche Kaplana i Larisse Brodsky. Troje prijatelja zajednička je ljubav prema klasičnoj glazbi. Abrascha i Larissa veoma su daroviti glazbenici. Oboje su prilično poznati unutar Sovjetskog Saveza i Komunistička partija već je odlučila poslati djecu u SAD, međutim uoči njihova odlaska političke se okolnosti promijene: nacisti su objavili rat Sovjetskom Savezu. Budući da su u dobi od 12 i 13 godina, djeca još ne mogu shvatiti ludilo i okrutnost odraslih te vide samo jedan izlaz iz ove katastrofe: međusobno pomaganje i osvajanje srca odraslih s pomoću svojih glazbenih sposobnosti.

Slike

Čuda od djeceČuda od djeceČuda od djeceČuda od djeceČuda od djeceČuda od djeceČuda od djece

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.