OPIS

Izmučenoj mladoj ženi utočište pruži jedna starija gospođa. Ubrzo se pokaže da su obje žrtve, jedna je žrtva komunističke čistke fašista iz Estonije, a druga trgovine seksom.
Dvije žene iz dva različita razdoblja povezuju zasebne priče o prijevari, očaju i strahu. Aliide je proživjela užase Staljinove ere i progone Estonaca u Sibir, no mora se boriti s krivnjom zbog oportunizma te čak i ubojstva iz nehata. Jedne noći 1992. u dvorištu svoje kuće, pronađe djevojku Zaru koja je upravo pobjegla iz pandža ruske mafije koja ju je držala kao seksualnu robinju. Aliide i Zara upuste se u složeno kalkuliranje sumnjama i otkrićima kako bi došle do srži svojih motiva. Postupno njihove priče izađu na površinu, s kulminacijom tragične obiteljske drame pune suparništva, požude i gubitka.

Slike

ČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenjeČišćenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • O, milosti (2019)

    image
    Šef policije u sjevernoj Francuskoj pokušava riješiti slučaj u kojem je starica brutalno ubijena.
  • Glavna železnička stanica (1958)

    image
    Film se odigrava na železničkoj stanici u Kairu, a glavnu ulogu tumači sam reditelj filma, Youssef Chahine. Qinawi je prostodušan i naivan prodavac novina koji je...
  • Prorok (2009)

    image
    Nepismeni devetnaestogodišnji Malik, mladić sjevernoafričkih korijena, osuđen je na šest godina zatvora zbog napada na policijskog časnika. U istražnom zatvoru,...
  • Grad Ubojstva (2015)

    image
    Najmračnije tajne malog grada izlaze na vidjelo nakon što je mlada kći lokalnog političara pronađena mrtva.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.