OPIS

U svrhu svoga političkog programa, Hannah Higgins, pametna i ambiciozna profesorica s harvardskom diplomom, pokušava preobraziti pivara Elliota Doolittlea u gospodina koji se može kandidirati za parlament i pobijediti.
Hannah Higgins (Julia Stiles) pametna je, ambiciozna profesorica s harvardskom diplomom. Toliko je ambiciozna da se odlučuje kandidirati za parlament kako bi zastupala obrazovnu reformu. Nažalost, Hannah je loša kandidatkinja, njezinu inteligenciju glasači vide kao pretencioznost. Ona je netko s kime se prosječni bostonski glasač ne može identificirati. Za iduće izbore Hannah i njezina poslovna partnerica, Colleen Pickering, odluče kandidirati nekoga tko nije nimalo pretenciozan. Elliot Doolittle (David Walton) dostavlja pivo lokalnim barovima. Nepatvoren je, ima otegnuti južnobostonski naglasak i nipošto nije uglađen. Ali zrači iskrenošću i srdačnošću koje mu omogućuju da se odmah poveže bilo s kime. Hannah preuzima Elliota kao projekt. Nauči li ga da govori kao gospodin, odijeva se kao gospodin i ima držanje gospodina… pa, postat će gospodin… gospodin koji se može kandidirati za parlament i pobijediti. Elliot i Hannah ne mogu biti različitiji. Ali kako Elliot postaje profinjeniji, a Hannah malo manje pretenciozna, je li moguće da su njih dvoje idealan par?

Slike

PreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazbaPreobrazba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.