poster

Klinci bez granica

No Limit Kids: Much Ado About Middle School (2010)

Režiser: Dave Moody
FilmBox Extra RS | srijeda | 06:30

Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 4/10
(2 glasova)

OPIS

Počinje nova školska godina, čemu se Ashton (A. Harrell) nimalo ne veseli. Razradio je svoju teoriju po kojoj u školi postoje četiri vrste djece: prva su sportaši koji preziru one koji nisu sportaši, a Ashtona sport uopće ne zanima; druga skupina su navijačice, koje razgovaraju samo o odjeći; treći su šmokljani, s kojima se ne može družiti, jer bi svi mislili da je i on šmokljan. I na kraju, četvrta skupina: Ashton. A takvih kao što je on, misli Ashton, ima puno.
Ni Celeste (C. Kellogg) se ne veseli školi, jer su se njezine najbolje prijateljice potpuno promijenile, osobito otkako jedna od njih, Danielle, hoda sa Zackom (B. Michael), koji je popularan, zgodan i nogometaš. Kao što se i bojao, Ashton u školi ne prolazi dobro. Zack ga je uzeo na pik i izazvao na tuču, zbog čega je kažnjen i Ashton. Danielle, pak, proganja Celeste, jer misli da se nabacivala Zacku, a prava je istina da se Zack nabacivao Celesti.
Bježeći od progonitelja, i Celeste i Ashton nađu se u napuštenoj zgradi bivšeg kazališta Capitol, najstarijem kazalištu u gradu, u čijem podrumu prebiva beskućnik Charlie (B. Cobbs). Vlasnik je zgrade tajanstveni g. Spencer, za kojega nitko ne zna gdje je, pa kad mladi poduzetnik najavi rušenje zgrade, Ashton, Celeste i Taylor dolaze na ideju kako će prikupiti novac i spasiti je od rušenja...

Slike

Klinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granicaKlinci bez granica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.