Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(136 glasova)

OPIS

Kad svemirski brod doživi havariju zbog meteorske kiše, spušta se na napušten pustinjski planet, a među nekoliko preživjelih je i okorjeli hladnokrvni ubica Riddick (V. Diesel).
Nakon što pronalaze napušteno postrojenje i vodu, ostatku posade se čini da jedina opasnost na planetu sa tri sunca i bez noći prijeti od Riddicka.
Uskoro će na težak način spoznati da se u podzemlju nalaze ubojita čudovišta koja ne izlaze na svjetlo, a gotovo istodobno saznaju da uskoro dolazi pomračina sva tri sunca koja će planet zaviti u tamu na više dana, a oni će postati lovinom. A jedini ko im može pomoći je Riddick... I gledatelji su prepoznali kvalitetu filma te je "Planet tame" zaradio samo u Americi dvostruko od uloženog.

Slike

Planet tameNBCUFoto: RTLFoto: RTLPlanet tameFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLNBCUNBCUNBCUPlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tame

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.