OPIS

Nekoliko dana prije zatvaranja hotela „Yankee Pedlar“, dvoje zaposlenika odlučnih da otkriju sablasnu prošlost hotela počnu doživljavati uznemiravajuće događaje kad stari gosti počnu pristizati u hotel.
Radnja filma smještena je u stari hotel „Yankee Pedlar“, koji će uskoro zauvijek zatvoriti svoja vrata nakon više od stoljeća rada. Mnogi ga smatraju jednim od najsablasnijih hotela Nove Engleske, pa dvoje preostalih zaposlenika, Claire (Sara Paxton) i Luke (Pat Healy), odluče pronaći dokaze da duhovi obitavaju u hotelu prije negoli se zauvijek zatvori. Dok se posljednji dani hotela primiču kraju, neobični gosti počnu odsjedati ondje, a par „lovaca na duhove“ na minimalcu počne proživljavati čudne i uznemirujuće situacije koje bi u konačnici mogle dovesti do toga da njih dvoje postanu samo crtice u dugoj neobjašnjivoj povijesti hotela.

Slike

Šapat duhova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.