OPIS

Ambiciozna odvjetnica dobije priliku doživjeti drukčiji život kada je tajanstvena osoba preobrazi u suprugu i majku. Ostavši bez karijere koja je dominirala njezinim životom, ona shvati koliko je važna obitelj.
Claudia (Daphne Zuniga) je radoholičarka koja više od svega želi postati partnerica u odvjetničkoj tvrtki. Da ostvari svoj cilj, zanemarila je sve ostalo u životu. Ali kada joj tajanstvena žena (Faye Dunaway) s pomoću čarolije pokaže što propušta, ona se suoči sa stvarnim stanjem stvari. Prenesena u život sasvim suprotan njezinu, suprug, djeca i obiteljski auto, mora se naučiti nositi s novim obvezama. Isprva Claudia primjenjuje strategije koje su joj koristile u poslovnom svijetu. Ali kad shvati da ovaj novi život traži više ljubavi, a manje diktatorstva, počne uviđati da njezin stari život ipak nije bio toliko sjajan.

Slike

Obiteljski Dan zahvalnostiObiteljski Dan zahvalnostiObiteljski Dan zahvalnostiObiteljski Dan zahvalnostiObiteljski Dan zahvalnostiObiteljski Dan zahvalnostiObiteljski Dan zahvalnosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.