OPIS

Brit, Candy, Cotty i Faith najbolje su prijateljice od osnovne škole. One žive zajedno u dosadnom studentskom domu i žude za avanturom. Sve što moraju učiniti je uštedjeti dovoljno novca za proljetne praznike kako bi dobile svoju priliku za ludu zabavu. Nakon što opljačkaju restoran kako bi „financirale“ odlazak na praznike djevojke završe u zatvoru iz kojeg ih spasi lokalni frajer.
Neočekivani susret s reperom koji se zove "Alien" (James Franco) pruži priliku djevojkama da dožive uzbuđenja kojima se nisu mogle ni nadati. Uz poticaj svog novog prijatelja, ubrzo postaje jasno koliko su daleko djevojke spremni ići i da dožive proljetne praznike koje nikada neće zaboraviti.

Slike

Proljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludiloProljetno ludilo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.