Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 6.7/10
(10 glasova)

OPIS

Cheyenne, bogata bivša rock-zvijezda (Sean Penn), dosađuje se dokoličarenjem u mirovini. Odluči potražiti očeva progonitelja, bivšega nacističkog ratnog zločinca koji se sada skriva u Americi. Dozna da mu je otac na samrti te otputuje u New York u nadi da će se pomiriti s njim u njegovim posljednjim trenucima, ali stiže prekasno. Nakon trideset godina otuđenosti, tek nakon očeve smrti dozna pravi doseg očeva poniženja u Auschwitzu koje je doživio zbog bivšeg časnika SS-a, Aloisea Langea, i za to se naumi osvetiti. Krene na putovanje života kroz središnju Ameriku u potrazi za očevim krvnikom. Na putovanju Cheyenne susreće osobe koje pobuđuju nešto u njemu, a njegovo putovanje postaje put pomirenja i samootkrivenja. Dan odluke stigao je kada napokon pronađe Langea te mora odlučiti želi li osvetu ili iskupljenje.

Slike

Valjda je to to mjestoValjda je to to mjestoValjda je to to mjestoValjda je to to mjestoValjda je to to mjestoValjda je to to mjestoValjda je to to mjesto

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.