OPIS

Kad sitni mađioničar Oscar Diggs izvede jedan trik previše, nađe se u fantastičnoj zemlji Oz, gdje se nekako mora preobraziti u veličanstvenog i moćnog čarobnjaka, a možda i u boljeg čovjeka.
„Disneyjeva“ fantastična avantura „Carstvo velikog Oza“, redatelja trilogije „Spider-Man“, prati Oscara Diggsa (Jamesa Franca), sitnog cirkuskog mađioničara sumnjive etike. Kad se Diggs nađe u živopisnoj zemlji Oz, on pomisli da je dobio na lutriji – sve dok ne upozna tri vještice (Mila Kunis, Rachel Weisz i Michelle Williams) koji nisu sigurne da je on veliki čarobnjak kojeg svi očekuju. Nevoljko uvučen u epske probleme Oza i njegovih stanovnika, Oscar mora otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego što bude prekasno. Iskorištavajući svoje mađioničarsko umijeće kroz iluziju, ingenioznost, pa čak i čarobnjaštvo, Oscar se pretvara u velikog čarobnjaka i boljeg čovjeka.

Slike

Carstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog OzaCarstvo velikog Oza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.