poster

Monstrumi čupavci 3

Critters 3 (1991)


Ocjena: 4.4/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Oštrozubi bijesni krzneni izvanzemaljci napadnu losandželesku stambenu zgradu i zariju očnjake u tijela siromašnih stanara. Josh (Leonardo DiCaprio) predvodi bitku za spas planeta od lukavih čupavaca.
Oni jedu nas! Leonardo DiCaprio bori se protiv izvanzemaljskih krznenih loptastih ljudoždera kada se u trećem nastavku „Monstruma čupavaca“ vrate da kušaju novu vrstu jela - gradske stanovnike. Napušteni čupavci podivljaju u velikom gradu... Buntovni izvanzemaljci bez roditeljskog nadzora teroriziraju trošnu stambenu zgradu po uzoru na nasilne američke televizijske emisije. Neka započne treća runda borbe za planet - i za srca, jetra, pluća, mozak i ostale organe koje obožavaju proždrljivi izvanzemaljci.

Slike

Monstrumi čupavci 3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Monstrumi čupavci 4 (1992)

    image
    Pedeset godina nakon posljednjeg poraza čupavaca na Zemlji posada jednoga svemirskog broda naiđe na njihovo leglo jaja. Nesvjesni što su otkrili, posada dopusti...
  • Gulisi 4 (1994)

    image
    Gulisi opet uspeju da prođu kroz portal i dolaze u Los Anđeles, gde, tražeći put do kuće, čine masakr. Počinje poslednja borba između njih i policajca koji ne...
  • Sretan dan smrti 2 (2019)

    image
    Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
  • They Crawl (2001)

    image
    Nakon zastrašujućeg incidenta s čovjekom, policajka detektivka mora pronaći način da zaustavi jezivu hordu žohara prije nego što ubije još ljudi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.