Filmomat: Soba 3 - Kristijan Milić


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Iza nove dramske serije 'Počivali u miru' koja se prikazuje na HTV-u stoje Goran Rukavina i Kristijan Milić. Ovaj neumorni redatelj, scenarist, pa čak i glumac, radi na novom filmu u koprodukciji s HRT-om 'Broj 55'.
Do 2007. publici najpoznatiji kao redatelj kratkog metra, u Puli je s filmom 'Živi i mrtvi' ušao i na velika platna te osvojio 8 nagrada.
Zašto njegovo ime nije ni bilo u planu za film "Živi i mrtvi" te kako je došlo do suradnje s tom filmskom ekipom u BiH, koja je poveznica između njegovih najčešćih filmskih tema - ratnih i činjenice da je sudjelovao u ratu, te zašto crta storyboarde, otkriva voditeljici Maji Njirjak.

SOBA 3

Studentica Ana (Iskra Jirsak) pronalazi povoljan smještaj u centru grada, gdje je vlasnik stana Mika (Slaven Knezović) upoznaje sa simpatičnim sustanarom Andrijom (Goran Bogdan). Ana i Andrija se nakon nekoliko dana zbliže, ali njihova sreća ubrzo prerasta u noćnu moru kad Ana sazna neke vrlo uznemirujuće informacije...

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.