poster

Umri muški 5: Dobar dan za umiranje

A Good Day to Die Hard (2013)

akcija, triler, misterija | SAD, UK, Mađarska
Režiser: John Moore
RTL Zwei | Danas | 20:15

Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(93 glasova)

OPIS

Slavni murjak John McClane (Bruce Willis) putuje u Moskvu da pomogne svom samovoljnom sinu Jacku. Dok ih progoni rusko podzemlje, a minute do rata otkucavaju, McClaneovi otkriju da ih njihove različite metode čine nezaustavljivima.
Bruce Willis reprizira ulogu policijskoga detektiva Johna McClanea u filmu UMRI MUŠKI: DOBAR DAN ZA UMIRANJE, smještenom usred ubojite korupcije i političke osvete u Rusiji. McClane stiže u Moskvu tražeći svog otuđenog sina Jacka te se zapanji kada otkrije da je ovaj na tajnome zadatku da zaštiti vladina zviždača Komarova. S vlastitim životima na kocki, McClaneovi su primorani prevladati svoje razmirice kako bi odveli Komarova na sigurno i spriječili potencijalno katastrofalan zločin u najpustijem mjestu na Zemlji – Černobilu.

Slike

Umri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranjeUmri muški 5: Dobar dan za umiranje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.