poster

Neočekivani život

AN UNEXPECTED LIFE (1998)

Režiser: David Hugh

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 6.2/10

OPIS

Obiteljska drama. Barbara Whitney (S. Channing) i Sam Sadwich (S. Collins) na prvi su pogled tipični pripadnici gornjega srednjega sloja, koji na pragu zrelosti odluče napustiti New York i odseliti se na ladanje. Umjesto u velegradskome paklu, usvojenoga dječaka na početku puberteta i njegovu mlađu sestricu, žele podizati u primjerenijem okolišu. Uz to, poslije uspješnih karijera u uglednom gradskom muzeju, kane iskušati sreću slobodnih umjetnika. Odlazak ne znači i uspješan bijeg od stvarnosti, štoviše, problemi tek počinju. Barbarine jutarnje mučnine najavljuju dolazak na svijet još jednoga člana obitelji...
Romantična TV drama iskusne scenaristice Lee Rose (Rođaci, Boja hrabrosti) i prokušanoga redatelja Davida Hugha (Zakon i red: Odjel za žrtve, Chicago Hope), neočekivano spretno balansira između jeftine melodrame i ozbiljne društvene kritike. Spoj gorkoga i slatkastog, temelj je mnogih uspješnih recepata, pa je dobro poslužio i kao dramaturški okvir. U šarenome omotu krije se niz stvarnih ljudskih drama i problema, od nesnosnih šumova u kanalima međuljudske komunikacije, preko sljepila sustava u kojemu su djeca izložena zlostavljanju, pa do pitanja dvojbenoga podizanja dobne granice rođenja prvoga djeteta. S. Channing, koju poznajemo kao suprugu predsjednika Bartleta iz "Zapadnoga krila", te filmova poput "Kluba prvih žena" i "Gorkoga mjeseca", vrlo je dobra u glavnoj ulozi žene razapete između želje da ima obitelj i profesionalnu karijeru, a nimalo lošiji nije ni njezin partner, S. Collins (Charlyjevi anđeli, Jumpin' Jack Flash), u ulozi nezrelog muškarca.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.