OPIS

Film je osvojio nagradu „ALMA“ za najboljeg redatelja te je nominiran u još dvije kategorije.

Bivši boksač živi sa spoznajom da je njegova karijera prekinuta zbog pokvarena menadžera, a svoju ogorčenost i razočaranje pretvara u odlučnost da jedan od njegova tri sina postane prvak. Opsjednut je treniranjem svoja tri sina jer želi da barem jedan od njih uspije ostvariti uspjeh koji mu je izmaknuo. Odlaze na boksačke turnire i tata ih neprestano tjera naprijed. Deset godina poslije oni su mladići, a tata im je ujedno i menadžer. Profesionalni promotor Nick Everson želi da dečki potpišu ugovor, no otac je protiv toga. U različitim odnosima prema ocu svaki sin donosi svoju odluku. Hoće li se tata povući i hoće li se obitelj održati na okupu?
Jimmy Smits, glavni glumac u filmu ´Cijena slave´, najpoznatiji po ulozi u seriji ´Njujorški plavci´, odbio je ulogu da bi glumio Flinna. Taj je lik poslije nazvan detektiv John Kelly, a glumio ga je David Caruso. Ironija je u tome što je nakon Carusova odlaska iz serije 1994. Smits prihvatio ulogu detektiva Bobbyja Simonea (nasljednik detektiva Kellyja).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.