poster

Posljednja bitka

The Last Stand (2013)

Režiser: Jee-woon Kim
CineStar A&T | 15. 4. 2024. | 20:00

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 8/10
(106 glasova)

OPIS

Film: Schwarzenegger je Ray Owens, bivši policajac iz Los Angelesa koji završava kao šerif u malom gradiću Summer Junctionu na američkoj granici s Meksikom. Iako se čini da će njegov posao biti miran, prisiljen je da pomogne u lovu na jednog od najopasnijih i najtraženijih narkobosova, koji je pobjegao FBI-u iz konvoja sa zatvorenicima. On kreće prema granici brzinom od 320 km/h u posebno prerađenom automobilu, s taokinjom i vojskom opasnih pripadnika bande. Ispada da je krenuo tačno za Summer Junction gdje će policija imati posljednju priliku da ga zaustavi prije nego što zauvijek pređe granicu. Isprva izbjegavajući uplitanje, a potom otpisan zbog pretpostavljene nedoraslosti svojih malobrojnih ljudi, Owens na koncu ipak prihvaća odgovornost i ulazi u obračun.

Slike

Posljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitkaPosljednja bitka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.