OPIS

John Cologne (Val Kilmer) upravo je izveo pljačku života i sada ima svega jedan sat da dođe do cilja na željeni način. Financijski osiguran, Cologne je uvjeren da može opet osvojiti bivšu suprugu, ali plan mu se izjalovi kada u parku sretne dječaka (Bobb'e J. Thompson). Vremena je sve manje, a John pokušava zaštititi svog novog mladog prijatelja, nadmudriti policiju i pobjeći od opasnog gangstera koji mu je za petama.
Pljačkaš John (Val Kilmer) ima samo jedan dan da ispravi stvari koje su pošle po zlu nakon pljačke života. Nakon što se sakrije u gradski park, smišlja plan gdje i kako da istovari ukradenu robu. U parku se sprijatelji sa neobičnim dječakom kojeg zamoli da kontaktira njegovu bivšu ženu Alice (Marg Helgenberger, najzapaženija u popularnoj TV seriji CSI) u nadi da će obnoviti i popraviti narušene odnose. Jedina osoba koja mu je spremna pomoći je njegov prijatelj, ujedno i organizator pljačke (Wilmer Valderrama, TV serija “Lude sedamdesete”). Kada poslovni dogovori pođu po zlu, Kilmer čini sve da zaštiti dječaka te bježi na Floridu gdje bi se trebao susresti s obitelji. Producent ove izvrsne kriminalističke drame je Kevin Spacey.

Slike

Kolumbov dan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.