Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8/10

OPIS

Tragikomična priča o otuđenom službeniku za ljudske resurse u pekari koji upada u problem...
Izrael 2002. Nezadovoljnom službeniku za ljudske resurse u najvećoj državnoj pekari nimalo se ne sviđa posao koji radi. Osim što živi daleko od bivše supruge i odvojen od kćeri, obveze su mu mnogo veće od zadovoljstva koje mu posao pruža, zbog čega bi najradije potražio neko drugo i bolje radno mjesto. Kad jednog dana dozna da je u napadu bombaša samoubice u Tel Avivu poginula radnica njegove kompanije, Yulia, imigrantica porijeklom iz Rumunije, čovjeku će se život dodatno zakomplikovati.
Kod Yulie je nakon njene smrti pronađen samo jedan dokument, potvrda o isplati plate iz pekare, te službenik strahuje da bi moglo biti skandala. Uistinu, ambiciozni novinar kao naručeno dočeka priču o neodgovornosti i nemaru uprave pekare, i počne pripremati reportažu. Kad vlasnica pekare sazna za to, naloži mu da na bilo koji način spriječi dalje nevolje. Zato on odluči tijelo pokojnice otpratiti u Rumuniju...

Slike

Menadžer za ljudske resurseMenadžer za ljudske resurseMenadžer za ljudske resurse

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.