Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(33 glasova)

OPIS

Snimljeno prema priči Marka Twaina, Barbie as The Princess and the Pauper, donosi Barbie™ u uzbudljivoj dvostrukoj ulozi princeze i siromašne seoske djevojke.
Dvije mlade djevojke, princeza i siromašna seljanka zapanjujuće su slične! Njihove sudbine bivaju neizbježno povezane kada Princeza Anneliese bude zarobljena, a Erika, njena dvojnica, ju mora pokušati spasiti. Može li se Erika pretvarati da je zapravo Princeza i prevariti zlog Premingera koji ju je zarobio? I što sa privlačnim kraljem Dominickom, koji se zaljubi u Eriku, misleći da je ona Anneliese? U ovom čarobnom mjuziklu, dvije prelijepe i pustolovne djevojke slijede svoje snove i otkriju da je sudbina zaista zapisana na vrlo posebnom mjestu: u vlastitom srcu!

Slike

Barbie - Princeza i skitnicaFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLBarbie - Princeza i skitnicaBarbie - Princeza i skitnicaFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTL

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.