OPIS

Dvojica braće prepuštena su sami sebi i sve manjoj svoti novca koji im je ostavila majka zaposlena u inozemstvu. Smješteni u obiteljskoj vikendici za vrijeme ljetnih praznika, sklapaju prijateljstvo s još jednim tinejdžerom bez nadzora.
Ljetno je doba. Braću Setha (16) i Zaca (13 i 3/4) nemarna samohrana majka opet je prepustila samima sebi u obiteljskoj vikendici u zelenu i zabačenu luksemburškom ladanju. Kao i svih dosadašnjih praznika, pomirili su se da će provesti još jedno uobičajeno ljeto, no sve se drastično mijenja kada se sprijatelje s lokalnim dečkom Dannyjem, a najopasnije, i najvažnije, putovanje njihovih života započne. Dok dečki poput strvinara zajedno traže hranu, kradu djedov auto i smišljaju šašave planove za zaradu novca, njihovo razmetanje stalno je pod prijetnjom kruta i njima neshvatljiva svijeta odraslih.

Slike

VelikaniVelikaniVelikaniVelikani

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.