OPIS

Kako bi si povratio zdrav razum i vjeru u svoje sposobnosti, kapetan Murphy će se u Meksiko zaputiti pod punom borbenom spremom, sa željom da vrati nadu obespravljenima.

Nakon što kapetan Murphy (Daniel Baldwin) izgubi neke od svojih najpouzdanijih ljudi u misiji spašavanja američkog senatora u Meksiku, muče ga noćne more i neprestan osjećaj izgubljenosti. Nova misija ponovnog odlaska u Meksiko, gdje bi trebao pomoći običnim ljudima koji su zapravo robovi nemilosrdnog trgovca drogom, trebala bi mu povratiti samopouzdanje. Murphy na nju odlazi najmodernijim avionom, koji je zaštićen posebnim sistemom. Međutim, i glavni diler je opskrbljen najnovijom oružanom tehnikom pa Murphyjev zadatak neće biti nimalo lak. 'Pod borbenom spremom', redatelja Freda Olena Raya klasičan je akcijski naslov koji svojem žanru ne donosi ništa novo ili revolucionarno, ali koji zato od njega uzima ono najatraktivnije i najdojmljivije. Spajajući vojni triler i avanturističke elemente atraktivnih meksičkih lokacija u napetu smjesu, Olen Ray je snimio film pun spektakularnih scena letenja modernim avionom, koje 'Pod borbenom spremom' izdvajaju iz mora svojih srodnika. Jedan iz velike glumačke obitelji Baldwin, Daniel, u ovom je napetom filmu pokazao kako je sposoban istovremeno biti akcijski heroj, ali i uvjerljiv dramski glumac.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.