OPIS

Geoff Dresner umirovljeni je obijač sefova koji je okrenuo leđa kriminalu i pošteno zarađuje kao pekar. Kad se njegov blesavi zet Terry zaduži kod mjesnog lihvara, prinuđen je izaći iz mirovine i obaviti još jedan posljednji poslić...
Priča prati Geoffa Dresnera, umirovljena engleskog obijača sefova prinuđenog na povratak u podmukli svijet podzemlja i nezakonitih radnja njegove prošlosti kada njegov zet propusti platiti dug opakom lihvaru te mora smjesta namaknuti veliku svotu novca ako želi izvući živu glavu. Dresner izvede pljačku da pomogne mladiću, ali ona ubrzo pođe po zlu te se Dresner nađe u škripcu između nemilosrdnog detektiva koji silno želi jednom zauvijek uhititi lopova te neiskusna odvjetnika nesposobnog obraniti profesionalnog kriminalca. Dresner je uhvaćen u mrežu laži i prijevare te pokušava pronaći način da se izvuče i usput pomogne svojoj obitelji.

Slike

DugDugDugDugDugDugDugDugDugDugDugDug

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.