OPIS

Car Nikola II., nesposobni vladar Rusije, neosjetljiv na potrebe svoga naroda, zbačen je s trona i prognan u Sibir sa svojom obitelji.
1904. car Nikola II. slavi rođenje svoga jedinog sina te ratuje s Japanom dok nemiri i revolucija haraju Rusijom. Dok se njihovo carstvo nalazi na rubu propasti, carica Aleksandra, Njemica i majka princeza Anastazije, Marije, Tatjane i Olge, okreće se mističnom i karizmatičnom redovniku, Rasputinu, kako bi izliječio hemofiliju od koje boluje njezin sin Aleksej. Iako je uvjeren u svoje bogomdano pravo vladanja, Nikola nije sposoban zadovoljiti potrebe svoga naroda ni izbjeći da njegovu zemlju uvuku u nadolazeći Svjetski rat. Nakon bizarne smrti Rasputina, od čije su moći nad Aleksandrom svi strahovali, Nikola abdicira kada Duma, narodni parlament, zatraži njegovo svrgnuće. U bezvlašću koje je uslijedilo Kerenski želi nastaviti rat, dok Lenjinovi revolucionari traže mir. A pod budnim nadzorom kraljevsku obitelj u konačnici sovjeti zatvaraju i strijeljaju.

Slike

Nikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i AleksandraNikola i Aleksandra

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.