Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(53 glasova)

OPIS

Kad Rory Jansen (Bradley Cooper) objavi svoj prvi roman, to je onaj rijedak, jedinstveni događaj što literarni svijet i javnost obori s nogu. Prijatelji ga zdušno preporučuju, kritika diže u nebesa i jednostavno je posvuda; od književnih klubova, aviona do sveučilišnih kampusa. Svježinom glasa i mudrošću koja se čini nekako bezvremenskom, Rory postaje instant zvijezda na literarnom nebu. Karizmatičan, talentiran, inteligentan, čini se da mladi autor ima sve: divan život, krasnu suprugu (Zoë Saldana), svijet mu je pod nogama- i sve to zbog njegovih riječi. Ali čije su to riječi? I na koncu, čija je priča?

Slike

Ukradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena pričaUkradena priča

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.