Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Dokumentrani film, Something From Nothing: The Art od Rap, redatelja Ice T-a, na vrlo jedinstven način prikazuje utjecaj ovog muzičkog žanra na glazbu te način na koji se rap u zadnjih 30 godina razvio u vrlo značajan umjetnički pokret koji je vrlo pozitivno utjecao na ljude diljem svjeta kao i na kulturu.
Ice-T otkriva kako je glazba s ulice izrasla u subkulturu te zavladala svjetom. Upoznati će nas s mnogim Hip-Hop glazbenicima, od samih osnivača pokreta i velikih zvijezda pa sve do novih lica i dočarati nam same korjene i povijest rapa. Ovaj fantastični dokumentarni film uključuje i vrlo dojmljive izvedbe svih izvođača koji se sudjelovali u stvaranju ovog projekta.

Slike

Nešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapaNešto od ničega: Umjetnost rapa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.