poster

Terri

Terri (2011)

Režiser: Azazel Jacobs
CineStar TV1 | 22. 4. 2024. | 02:30

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 6/10

OPIS

TERRI je ganutljiv i često duhovit film o odnosu između Terrija, pretilog nedruštvenog tinejdžera, te brbljavog, ali dobronamjernog srednjoškolskog zamjenika ravnatelja koji pokaže zanimanje za njega.
Terrija su roditelji napustili i ostavili bolećivom ujaku Jamesu, koji treba dječakovu pomoć puno više nego Terri njegovu. Osjetljiv, nespretan i predebeo, Terri je bolno svjestan da ga okolnosti u kojima se nalazi nepovratno stavljaju izvan srednjoškolskog društvenog kružoka. Žarko želi steći prijatelje i očijukati s djevojkama, no mladenačka zbunjenost i unutarnji sukobi drže ga zarobljena unutar njegova osebujnog svijeta. Pomiren sa sudbinom autsajdera, Terrija iznenadi kada se energični zamjenik ravnatelja gospodin Fitzgerald zainteresira za njega. Iako su njegovi pokušaji katkad nespretni i dubiozni, on zaista želi pomoći Terriju da što lakše prebrodi ovo teško razdoblje. Pod Fitzgeraldovim rukovođenjem Terri se sprijateljuje s dvoje sličnih autsajdera, Chadom, razdražljivim usamljenikom čije buntovništvo skriva vlastite nesigurnosti, i Heather, seksualno zrelom djevojkom čija se ljepota pokazuje kao zamka. Troje tinejdžera, izvana potpuno različiti, no sve troje izopćenici iz srednjoškolske hijerarhije, pronalaze neočekivanu i nesavršenu vezu koja odražava krhkost, gorčinu i patos mladenačkog iskustva.

Slike

TerriTerriTerriTerriTerriTerriTerri

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Genijalka (2016)

    image
    Carrie Pilby (B. Powley) diplomirala je na prestižnom Harvardu sa samo 18 godina. Uvjerena da je svijet pun seksističkih licemjera, teško se snalazi po pitanju...
  • Balkanski špijun (1984)

    image
    Bivši informbirovac Ilija dobije poziv iz policije. Inspektor mu traži informacije o podstanaru koji je dugo radio u Parizu, a sada hoće da otvori krojačku...
  • Stellin posljednji vikend (2018)

    image
    Priča o dva brata čiji je odnos doveden u pitanje kada otkriju da su zaljubljeni u istu djevojku.
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.