OPIS

Kada pobožna kućanica iz Teksasa sazna da je njezin suprug doživio moždani udar u banci sperme gdje zadnjih 25 godina u tajnosti donira svoju spermu, ona napusti svoje sigurno utočište kako bi pronašla njegova izvanbračnog sina...
Linda White, predana kršćanka i kućanica, živi mirnim životom u predgrađu jednoga teksaškog grada. Njezin svijet okrene se naglavačke kada sazna da je njezin muž Abe doživio moždani udar u banci sperme gdje je posljednjih 25 godina u tajnosti donirao svoju spermu te da ima 23-godišnjeg izvanbračnog sina Raymonda koji živi na Floridi. Na rubu grizodušja i usamljenosti, Linda udovolji Abeovoj posljednjoj želji te se uputi na donkihotovsko putovanje kako bi pronašla Raymonda i dovela ga u Teksas prije nego što joj muž umre. Na putu Linda će iz fantastično bizarne veze s Raymondom naučiti više o samoj sebi nego što je ikad mislila da je moguće, a to će je primorati da prihvati vlastitu problematičnu prošlost.

Slike

Krv nije vodaKrv nije vodaKrv nije vodaKrv nije vodaKrv nije voda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.