OPIS

Otvaranje zaboravljenog slučaja razotkrit će tajne koje nikada nisu smjele ugledati svjetlo dana. Win Garano (Daniel Sunjata) detektiv je države Massachusetts pred kojim je obećavajuća policijska karijera. Državna odvjetnica Monique "Money" Lamont (Andie MacDowell) odlazi u Tennessee istražiti slučaj koji se dogodio prije dvadeset godina, a misli kako bi joj mogao biti važan za karijeru i savršen primjer za pokretanje nove inicijative u borbi protiv kriminala. Zajedno s kolegom Skyesom (Annabeth Gish), Garana dokazi vode u Knoxville pa u Boston, u kojem otkriva zavjeru koja ga vodi u posve neočekivanom smjeru.
Poznata američka spisateljica krimi romana, Patricia Cornwell, najpoznatija je po seriji romana o doktorici i forenzičarki Key Scarpetta, koji su imali veliki utjecaj na neke od najpoznatijih svjetskih kriminalističkih drama poput „CSI-a“ i „Zabranjenog slučaja“. Večerašnji film bazira se na njenom junaku Winu Garanu, tj. prema romanu „At Risk“ (2006.). Za one željne daljnjeg istraživanja, Win Garano pojavljuje se i kao junak još jednog romana („The Front“), objavljenog dvije godine kasnije. Krimić je vjerno ekranizirao poznatiji TV redatelj Tom McLoughlin, a osim njega, kvalitetu isporučenog garantiraju provjereni glumci Daniel Sunjata i Annabeth Gish, ali, prije svih, poznata holivudska zvijezda Andie MacDowell.

Slike

Patricia Cornwell: U opasnosti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jesse Stone: Bez kajanja (2010)

    image
    Osramoćen i suspendiran šef policije iz Paradisea u Massachusettsu, Jesse Stone, odlazi u samonametnuto izgnanstvo i istražuje bizaran niz povezanih ubojstava u...
  • Misteriji Ruby Herring: Posljednji dah (2019)

    image
    Ruby i Killian istražuju sumnjivu prometnu nesreću. Baš kad pomisle da su riješili slučaj, Ruby pronalazi nove dokaze.
  • Misteriji Ruby Herring: Tihi svjedok (2019)

    image
    Novinarka Ruby slučajno otkriva da ima smisla za rješavanje kriminalističkih slučajeva, pa odlučuje udružiti snage s privlačnim detektivom.
  • Misteriji Ruby Herring: Predviđeno ubojstvo (2020)

    image
    Novinarka Ruby Herring udružuje snage s detektivom Jakeom Killianom i istražuje stari slučaj ubojstva u koji je umiješan lokalni vidovnjak.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.