Ocjena: 3.7/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(26 glasova)

OPIS

Nakon užasa koje su posijale za vrijeme praznika na Jezeru Victorija, pirane u potrazi za novim ručkom odlaze u Veliki mokri, vodeni park koji nudi najvlažniju zabavu. Iako su se došli samo kupati, piti i ševiti, osoblje i posjetitelji dobiju i više nego što su željeli kada se susretnu s najokrutnijim i najkrvoločnijim piranama do sada. Odlučna i razborita Maddy i njezini prijatelji, Barry i Kyle, moraju zaroniti i suočiti se s tim ljudožderskim bićima, koristeći sve što imaju. Ali mogu li ih zaustaviti?

Slike

Piranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DDPiranha 3DD

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Monstrumi čupavci 4 (1992)

    image
    Pedeset godina nakon posljednjeg poraza čupavaca na Zemlji posada jednoga svemirskog broda naiđe na njihovo leglo jaja. Nesvjesni što su otkrili, posada dopusti...
  • They Crawl (2001)

    image
    Nakon zastrašujućeg incidenta s čovjekom, policajka detektivka mora pronaći način da zaustavi jezivu hordu žohara prije nego što ubije još ljudi.
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
  • Maturalna večer 3 (1990)

    image
    Ubijena srednjoškolka vraća se iz mrtvih te hipnotizira jednog učenika kako bi joj pomogao činiti ubojstva kojima se osvećuje za svoju smrt...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.