OPIS

Tri otuđena čovjeka naći će se usred apokaliptične borbe Raja i Pakla, u ovome izvanserijskom modernom vesternu s legendarnim Chuckom Norrisom u glavnoj ulozi.

Progonjen smrću svoje kćeri, Jux Jonas (Mike Norris) u misiji je iskupljenja duboko u središtu Teksasa, zajedno sa svojim vjernim prijateljima Orenom Amesom (Carey Scott) i Conradom Champlainom (David White). Čudan zvuk zvona privuče ih u Ceres, bizaran gradić čiji se stanovnici prilično čudno ponašaju, a jedini im je kontakt s vanjskim svijetom radio koji posjeduje tajanstveni rančer Matthew (Chuck Norris). Pod utjecajem besmrtnog Joshue Ravela (Marshall Teague), mještani planiraju ispuniti drevno proročanstvo žrtvovanja, a jedini koji mogu spasiti nevine upravo su tri došljaka. 'Zvona nevinosti' redatelja Alija Bijana odličan je film koji žanru vesterna pripada samo svojom ikonografijom, ali je zapravo riječ o iznimno originalnoj filmskoj priči koja u sebi spaja elemente vesterna, obiteljske drame, avanturističkog filma i nadnaravnog horora. Sve od navedenih žanrovskih sastavnica, Bijan je iskoristio na najbolji i najuvjerljiviji mogući način, pa je rezultat film za koji je pravo čudo da se svojom samosvojnošću i svježinom pristupa nije izdigao iznad televizijskog nivoa. No, to ga ne čini ništa manje dojmljivim, a posebna je zanimljivost filma nastup oca i sina, akcijske legende Chucka Norrisa i njegovog sina Mikea.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.