OPIS

Jack Epson (J. McDaniel) zaslužan je što u blizini njegovog grada, Sothersvillea, nije izgrađen autoput. Bori se da se očuva priroda i tome uči i svoju kćer Molly (K. Holness), a uz njega je i njegova žena Annie (M. Harris), iako katkada smatra da je čudno i neozbiljno što je odrastao čovjek uvijek vedar i često djetinjast. Za razliku od njega, Ted Vonner, beskrupulozni biznismen, sve podređuje kapitalu, a ljudi kao Jack stoje na putu njegovoj bezgraničnoj pohlepi. Poslije jedne aktivističke parade, koju predvode Jack i njegova obitelj, dogodi se nešto neobično: velika slika u knjižnici, na kojoj su prikazani osnivači grada, čak Indijanac koji je darovao zemlju i prvi doseljenici, odjednom oživi...
Tako počinje priča o svemu što je dobri Jack Epson učinio za svoj grad i svoje susjede, iako ga je to zamalo stajalo njegove osobne sreće. Jack Epson potomak je Ripa van Winkla, junaka istoimene priče Washingtona Irvinga, objavljene 1918. godine, koji je bio doseljenik iz Nizozemske.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.