poster

Čovek u vatri

Man on Fire (2004)

akcija, drama, triler, kriminalistički, misterija | SAD, UK, Meksiko, Švicarska
Režiser: Tony Scott

Ocjena: 7.7/10
Ocjena korisnika: 9.1/10
(227 glasova)

OPIS

Creasy je bivši vojnik i plaćenik koji se sada teško uspijeva nositi sa strahotama koje je prije počinio, te utjehu pronalazi u alkoholu. Posjećuje prijatelja i bivšeg suborca Rayburna koji se povukao i živi u Meksiku. Creasy tamo prihvata posao tjelohranitelja djevojčice Pite, kćerke poslovnog čovjeka. Uprkos prvobitnoj distanci Pita uspije omekšati tjelohraniteljevu krutost i njih dvoje se sprijateljuju, a Creasy počinje gledati na život s optimizmom. No tada otmu Pitu pri čemu je Creasy teško ranjen. Dok on leži u krevetu, primopredaja novca ne uspije, ubijen je otmičarev nećak, a on za odmazdu ubije djevojčicu. Kad se oporavio, Creasy odluči krenuti u osvetnički pohod i pobiti sve koji su imali ikakve veze s Pitinom otmicom.

Slike

Čovek u vatriČovek u vatriČovek u vatriČovek u vatriNew RegencyNew RegencyNew RegencyČovek u vatriČovek u vatriČovek u vatriČovek u vatriČovek u vatriČovek u vatriČovek u vatri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.