OPIS

Bivši elitni agent Luke Wright (Jason Statham) je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade. Zabava je zagarantirana!
Drugorazredni borac mješovitih borilačkih vještina u kavezu Luke Wright vodi zatupljujući život rutinskog mlaćenja za sitniš… sve dok jednog dana ne upropasti namješten meč i zamjeri se ruskoj mafiji. Oni žele od Lukea napraviti primjer svima i ubijaju njegovu obitelj, a njega pošalju da tumara ulicama New Yorka, progonjen krivnjom i saznanjem da ga stalno promatraju te da će svi koji razviju neki odnos s njime završiti mrtvi. Ali kada svjedoči potjeri istih gangstera koji su ubili njegovu suprugu za 12-godišnjom kineskom djevojčicom Mei, Luke impulzivno kreće u akciju i zalijeće se pravo u središte rata s opasno visokim ulozima. Otkriva da Mei nije obična djevojčica već matematička genijalka koja je prisiljena raditi za kinesku mafiju kao “brojačica”. Ona je upamtila neprocjenjivo vrijednu šifru zbog koje su kineska i ruska mafija te korumpirani policajci spremni ubiti. Luke shvaća da je on jedina osoba kojoj Mei može vjerovati i kreće na pohod brutalnim podzemljem kako bi spasio nevin život djevojčice… i možda iskupio svoj.

Slike

ProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalacProfesionalac

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.