OPIS

Penelope Keeling je odgojila troje vrlo različite djece: Oliviju, posebno dijete koje je poput svoje majke istodobno i čvrsto i ranjivo; Noela, bezobzirnog i egoističnog sina te Nancy, prvorođeno dijete koje je ogorčeno zbog svoje pohlepe i zlobe. Nakon lakšeg srčanog udara, ta 64-godišnjakinja po prvi put uzme malo vremena da razmisli o svom dosadašnjem životu. Nakon što je samovoljno otišla iz bolnice, odlučna i neovisna Penelope vraća se u svoj trošni ljetnikovac u Cotswoldsu.
Odande otputuje na mediteranski raj Ibizu kako bi posjetila Oliviju. Ondje upozna Cosma, prijatelja svoje kćeri, i njegovu kćer Antoniju, koja je stalno podsjeća na njezin život tijekom rata. Priča se razotkriva kao slagalica, stalno skače između četrdesetih godina i sadašnjosti. Doznajemo više o njezinu braku s Ambroseom i rođenju troje toliko različite djece koje je s vremenom naučila prihvaćati onakvu kakva jesu. A doznajemo više i o Richardu, naočitom, romantičnom muškarcu kojeg je voljela i za kojeg se željela udati, ali kojeg joj je rat naposljetku uzeo.
Ta priča o izgubljenoj ljubavi danas se ponavlja u ljubavi Antonije, koja se doseli Penelopi, i misterioznog Danusa. Tajne, strast i ljubavne patnje iz Penelopine mladosti mogli bi se ponoviti i kod ovog mladog para ako ne uspiju učiti iz svoje nesreće i biti iskreni jedno prema drugome.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Tal (2012)

  danas
  image
  Film je zasnovan na nordijskoj legendi o mitskom biću Huldri. Prema priči, Huldra je prelepo biće sa ženskim atributima koje živi duboko u šumi. Po legendi, ona...
 • Svi su pobednici (1990)

  danas
  image
  Prividno dobri Samarićanin (Debra Winger) unajmljuje privatnog detektiva (Nick Nolte) da dokaže da tinejdžer koji sedi u zatvoru sa optužbom za ubistvo, je nevin.
 • Kiklop (1982)

  danas
  image
  Drama. Zagreb uoči Drugog svjetskog rata. Mladi intelektualac, kazališni kritičar i pjesnik Melkior Tresić provodi noći u poznatoj kavani, raspravljajući u dimu...
 • Previše ljubavi (1997)

  danas
  image
  Kristi umire od raka pluća, a ima jednu vrlo retku krvnu grupu. Njen muž Martin, učitelj je u školi, te neprestano traži dobrovoljne davaoce organa koji imaju...
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.