OPIS

Ona živi u sadašnjosti… s ljubavlju u prošlosti Istinski očajna kućanica Devet godina nakon smrti svoga duhovitog i šarmantnog zaručnika, Laura (Petra Wright) se povukla u predgrađe u kojemu živi sa svojim suprugom i osmogodišnjim sinom. Sve oko nje čini se staloženo, na distanci, sređeno… no ipak, u predgrađu nije baš sve kao što se doima na prvi pogled.
Mali restoran na Manhattanu. Chris i Laura, oboje u dvadesetima, sjede jedno nasuprot drugom i vode veseli razgovor o svemu i svačemu: o knjizi koju on piše, njezinoj glumačkoj karijeri, ali najvažnije, o njihovom vjenčanju koje je za nekoliko tjedana. Oko sebe šire energiju ljubavi. Odlaze iz restorana i Laura ide kupiti novine, a Chris zove taksi. Začuje je glasna škripa guma! Laura pogleda i vidi kako Chris leži na cesti. Krv mu šiklja iz lubanje. Mrtav je! Nakon devet godina, Laura odlazi psihijatru. Više nije mlada i na njoj se vide ugušene emocije. To joj je prvi posjet psihijatru i doznajemo što se zbivalo otkad je Chris nastradao. Udala se i ima osmogodišnjeg sina. Čini se da si je posložila život i da ne mora dolaziti k psihijatru. No polako uvidimo da se Laura nikad nije pomirila s Chrisovom smrću.

Slike

Laura Smiles

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.