OPIS

Snažna realistična priča o skupini braće i sestara koji se zajedno okupljaju u Glasgowu večer uoči pogreba njihove majke. Četvero djece, svatko na svoj način, oplakuje majčinu smrt, netko iskreno i od srca, a netko prilično bizarno.
Britanska crnohumorna drama o četvero odrasle djece večer prije pogreba njihove majke u Glasgowu. Najstariji sin Thomas organizira u lokalnom pubu odavanje počasti za nju, ali njegova brata Michaela netko ubode nožem u tučnjavi u baru, što potakne trećeg brata Johna (Stephen Cole) da potraži osvetu. Michael ne želi liječničku pomoć, nego pokušava izdržati do sutradan kako bi mogao steći pravo na odštetu. Thomas odlazi k sestri Sheili, koja boluje od cerebralne paralize, kako bi joj se pridružio u cjelonoćnom bdijenju u kapelici. Četvorka se pokuša ponovno okupiti nakon što ih je razdvojila snažna oluja koja je pogodila grad.

Slike

Siročad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.