Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 6.8/10
(4 glasova)

OPIS

Amerika, tijekom zlatne groznice 1880-ih godina. Šestorica lopova među kojima su Harker Fleet (G. Peppard) i Timothy Nolan (J. Vernon) opljačkaju vlak, nakon čega Harker Fleet završi u zatvoru. Odsluži kaznu i kreće u potragu za bivšim partnerom Nolanom, koji ga je izdao, kako bi mu preoteo djevojku...
Sedamdesetih godina, kada je stari Hollywood ustupao mjesto novome, jedan od prvaka 'konzervativnog', klasičnog narativnog stila, bio je Andrew McLaglen. Jedan od vodećih hitmakera onoga doba, McLaglen je zaslužan za odlične akcijske filmove raznih žanrova kao što su ratni filmovi 'Đavolja brigada' i 'Divlje guske' i klasični vesterni 'Zakon linča', 'Chisum' i 'Shenandoah'. Vestern 'Posljednja pljačka vlaka' manje je poznat u odnosu na najveće McLaglenove hitove, riječ je o djelu stilom na tragu svih ostalih njegovih ostvarenja - uzbudljivom filmu zanimljive priče, vješto profiliranih likova i opuštenih glumačkih ostvarenja, namijenjenom svim poklonicima klasičnog vesterna.

Slike

Posljednja pljačka vlaka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.