poster

As u rukavu: Maska ubojice

Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

Režiser: P.J. Pesce
Pink Action | ponedjeljak | 05:10

Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(32 glasova)

OPIS

Puna ludih plaćenika, seksi ubica i vaše omiljene porodice Tremor, ova potpuno nova bomba od filma govori o agentu FBI niskog ranga sa visokom cenom na čelu. Neka najbolji ubica pobedi!
Volter Vid radi kao skromni kancelarijski pacov u FBI kada Biro otkriva da postoji zavera da se on ubije. Tim degenerisanih, psihotičnih ubica koje je poslao misteriozni čovek Hal Luko kako bi dobio ogromno bogatstvo, čine vešta lepotica koja na jedinstven način ubija svoj plen, psihopata koji maše električnom alatkom i smrtonosni majstor prerušavanja. U poteru se uključuje i porodica Tremor sa naoružanom ludačom nimfomankom i njenim smrtonosnim rođacima. Bejker, agent koji vodi operaciju, dovodi sebe i svoj tim u smrtnu opasnost kako bi zaštitio Vida, ali iznenađujući identitet idejnog vođe cele zavere se otkriva tek kad se prašina slegne.

Slike

As u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojiceAs u rukavu: Maska ubojice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.