OPIS

Reklamni agent Billy Rago (D. DeVito) dobiva otkaz i prisiljen je prihvatiti posao nastavnika u vojnoj školi, iako nikada ranije nije poučavao i nema nikakvog vojnog iskustva. Dobiva zadatak osmoricu regruta "naučiti misliti vlastitom glavom" i dokazati da ipak nisu beznadan slučaj. Billyju se čini da je pred nemogućom misijom, no pomalo otkriva da se u njegovim učenicima ipak krije određeni intelektualni potencijal...
Redateljica filma Penny Marshall poznata je po hit komediji Veliki, s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, i drami Buđenja, s Robertom De Nirom i Robinom Williamsom. Prati je glas da je u filmovima pretjerano sentimentalna. Ovaj je film mješavina komedije i drame, a priča o civilu u vojnom okruženju zanimljiva je i smiješna ponajviše zahvaljujući odličnom komičaru Dannyju DeVitu ( Baci mamu iz vlaka, Blizanci, Držite maloga, itd.)

Slike

Renesansni čovjekRenesansni čovjekRenesansni čovjekRenesansni čovjekRenesansni čovjek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.