Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(8 glasova)

OPIS

Inspirativna komična drama o čudnom prijateljstvu između Richarda (Jeff Daniels), propalog sredovječnog pisca koji nikad nije u potpunosti odrastao, i Abby (Emma Stone), 17-godišnje djevojke koja je naglo odrasla zbog obiteljske tragedije prije nekoliko godina. Oboje su nesigurni, prestrašeni krenuti dalje i oboje traže tog posebnog prijatelja koji će ih uvesti u budućnost. Od djetinjstva Richard se najviše oslanja na zamišljenog prijatelja u svojoj glavi, kostimiranog superjunaka Kapetana Izvrsnog (Ryan Reynolds). Na nagovor svoje supruge Claire (Lisa Kudrow), Richard se tijekom zime preseli u naselje na plaži u Long Islandu, kako bi prevladao spisateljsku blokadu. Ondje upozna Abby i unajmi je kao dadilju iako nema djece. Njihovo krhko novo prijateljstvo razbukta se kada se Richard oduševi Abbynom domaćom juhom, a Abby pokaže zanimanje za Richardovo pisanje i umijeće u origamiju. Kako zima prolazi, a nježno i otkačeno prijateljstvo između Richarda i Abby raste, dvojac počinje povjeravati jedno drugom svoje snove i životne teškoće. S dolaskom proljeća Richard i Abby postanu svjesni da je vrijeme da se oproste sa zamišljenim prijateljima iz prošlosti i prigrle budućnost kao nov početak – baš kao što biste prigrlili novo i jedinstveno prijateljstvo.

Slike

Čovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papiraČovjek od papira

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.